dilluns, 30 de març del 2009

Tot cultivant el cos

La Blanca va pensar que una mica de moviment l'ajudaria a relaxar-se. Finalment es va decidir a trucar a la seva amiga Júlia per anar al gimnàs.

Abans d'entrar als vestuaris, la Blanca es va trobar amb el seu amic de les ulleres de pasta, el rellotge de la Pocahontas i les pantufles, que sortia d'una de les sales. Es va fixar que portava una túnica de color taronja i un penjoll amb una imatge de Buda.
"Ei, no sabia que anàvem al mateix gimnàs", va saludar-lo ella.
"Ja ho veus. Jo vinc cada dijous a fer classe de tai-txi tailandès. Aquest mes fan un taller de dansa-meditació molt interessant. Per què no t'hi apuntes algun dia?"
La Blanca li va dir que, de tot cor, algu dia hi aniria.

"Qui era aquell penjat?" va preguntar-li la Júlia.
"Ningú, un noi que em demanava l'hora", va contestar la Blanca.

Van entrar a la classe d'aeròbic i, de seguida, es van arreglar els cabells davant del mirall. Quan va entrar el monitor, no sabien si els saltarien els ulls de les òrbites o si es quedarien quietes bavejant.
"Hola nenes, em dic Héctor i us ensenyaré quatre coses que us faran vibrar tot el cos."
Va ser una classe vibrant. Quan es va acabar, la Júlia va córrer cap al vestuari (no li agradava sentir olors estranyes a la dutxa) i la Blanca es va acostar a l'Héctor tímidament.
"Són de debò aquests músculs?" va dir-se mentre observava aquell cos cultivat a base d'hores de gimnàs.
Mentre pensava tot això, l'Hèctor la va convidar a casa seva per ensenyar-li un DVD de fitness del Hulk Hogan i la Jane Fondona.
"Estic temptada de clavar-li una agulla al pit per veure si es desinfla", pensava encara la Blanca. Però estava massa ocupada descordant-se la brusa davant d'aquell atleta, que l'esperava només amb els boxers fluorescents posats.
L'Hèctor li va fer una classe particular i intensiva de gimnàstica. Quan l'Hèctor ja dormia com una criatura, ella es va alliberar d'aquells braços colossals i va pensar que ho havia de comprovar: va punxar-li el pit amb una agulla.
"Són de debò", va esglaiar-se ella veient la sang que brollava abundantment de la ferida i tacava tot el llit. Espantada, va intentar parar l'hemorràgia amb el llençol i va fugir a corre-cuita de l'escena del crim.